Tack ♡

Publicerad 2015-05-21 21:43:04 i Juusse,

Då har jag fattat ett beslut. Eftersom jag lägger upp i princip dagligen på Instagram och Facebook känns bloggen som sagt överflödig. Vissa har blogg för att familjemedlemmar ska få läsa & ta del av ens liv, andra är inspirationskällor med kläder, inredning etc. Vad är då jag? En salig blandning, men nu har jag inte tiden att lägga upp "intressanta" inlägg längre. Det blir vad jag gör om dagarna, och de kretsar kring min lilla dotter. Jag har inte längre koll på senaste låtarna, filmerna, skvallret och modet! 

Jag har fört dagbok i princip halva mitt liv. Jag har alldeles för mycket minnen i inläggen här för att TA BORT min blogg. Vem vet, jag kanske tar upp skrivandet om några månader? Jag lovar att hojta till :)

Ni ska ha stort tack som läst och varit med mig, ni är trots allt en hel del ♡ jag hoppas ni bjuder in mig på fika istället hädanefter så vi kan prata på riktigt :)

PoK på er, vi hörs säkert av igen.




Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela