Pusta ut.

Publicerad 2015-03-31 23:18:53 i Juusse,

Så jag överlevde bogseringen. Skämt åsido, det gick bra trots att linan gick av fem (!!) gånger, spolarvätskan tog slut mitt i en lerig backe, jag fick tusen stora stenar som lät som att hela rutan sprack på mig samt att linan var typ 2 meter lång. Men vi kom fram till slut. Det såg ut som om jag kört offroad en hel dag, bilen var totalt nerstänkt av smuts & lera. Hoppas den blir tvättad på verkstaden, haha - drömma kan man ju :)

Fick åka med till Hässleholm där min "lånebil" fanns. Tog en kopp kaffe medan jag fick hjälp med deklarationen. Sen tankade jag och körde hemåt. Hem och äta middag, verkligen på tiden när man inser att senaste målet var frukost och att det var tolv timmar sedan. Ja jisses .. smakade min chokladmousse till efterrätt, givetvis LCHF. Och mejerifri! Fast sen slängde jag på grädde. Den var jättegod, bara färska bär som fattades.

Skulle egentligen färgat håret också men klockan är mycket och det kommer en dag imorgon också. Lilltösen är superpigg, ligger och jollrar i sin säng. Hoppas hon somnar snart, för det gör jag!

PoK




Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela