Leave me be.

Publicerad 2013-06-30 09:29:17 i Juusse,

Denna natten var verkligen INTE vad jag behövde! Det är redan långa dagar och då behöver jag min sömn :( Vaknade inatt runt tre i världens nysanfall. Fick gå upp och snyta mig och gå på toa. Och så när jag skulle somna om kändes allt "fel". Obekvämt. Kunde inte andas med min igentäppta, men dock rinnande, näsa. Fan. Sen vaknar jag av att hunden står och spyr hårboll 3min innan alarmet ska ringa. SÅ, jag snoozade 10min för att försöka få lite extra sömn. 

Upp 07.40, klä på mig, ge hundarna mat, ut och gå med dom, sen satt jag i bilen påväg till jobbet 08.03. Imponerad utav mig själv ibland, haha. 

Och nu är jag på jobbet. Ca, en halvtimme sedan jag öppnade och jag har redan hunnit med alla morgonrutinerna (tro mig, det är många!!) och lägga två beställningar till veckan :) Skönt att ha det ur vägen. Skötte stora delar utav min 'söndagsstädning' igår, vilket också är skönt att ha ur vägen. Är ensam. Ganska skönt. Mysigt med regn idag. 

Stänger 18.00. Sen ska jag hem. Försöka vila, och hoppas på mer sömn inatt. Veckan bjuder på 07.30 - 13.30 passet hela veckan. Tror jag behöver sova ut ordentligt en dag, sen är nog allt som det ska igen ;)

Viiiiiiiiii hörs förmodligen senare.
PoK

Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela