Stormtrivs

Publicerad 2009-11-30 16:33:48 i ,

Nu är jag hemma efter min första praktikdag på Gloria frisörsalong. Jag känner Tina, som driver Gloria, sedan innan för hennes mamma var min dagmamma när jag var liten. Emma jobbar också där, hon är precis lika trevlig och rolig som Tina. Stormtrivs verkligen och det är mycket att göra, jag gillar det.

Fick gå upp tidigt imorse för att hjälpa Jessica i stallet innan min praktik. När jag väl kom till Gloria runt nio så var det full rulle med att tvätta handdukar och köra halva lagret till tippen, det såg ut som ett bombnedslag! När vi var tillbaka fick jag skölja håret på en kille som färgat det, även blanda färg och fixa lite folie osv. Sedan har jag mest varit hjälpsam och borsta bort hår, diska, göra kaffe till kunderna (& mig själv), packa upp lite hårprodukter på lagret och lite sådär. Ska få lära mig kassan nu någon dag också så att jag kan börja ta telefonen med :) Den ringer stup i kvarten, haha.

Imorgon blir det en grymt tidig morgon för min del, ska vara i stallet vid halv sju - helt ensam! Eller nja, där är ju typ 10 hästar också, som jag ska fixa helt ensam. Såhär ser det ut:

- Ta ut Pia, Tindra och Billy
- Ta ut Knatten, Diarco och Fedra i skritten (en maskin som dem går runt i)
- Mocka ut boxarna, börja med P, T & B's
- Ta in K, D & F
- Ta ut Reggie, Mac och Dimma i skritten
- Mocka ut deras boxar
- Ta in R, M och D
- Gå ut med mat till P, T & B
- Mata resten av hästarna

Första gången jag fixar det själv. Men det går säkert bra. Får slänga in håret i en mössa, dra på joggingbyxor över mina leggings, byta skor & jacka och sedan sätta igång. Får ha med parfym, kam & hårspray så får man fixa till sig lite snabbt i bilen innan jag kör till praktiken ;)

Hämtade även Fridas bil som är min under tre veckor. En Peugeot 307a, precis en sådan som på bilden :) Mysig bil, jag gillar den.

PS: hörde Idolernas jullåt för första gången idag, riktigt mysig! Ligger nu i min jullista på Spotify.
Idol Allstars - I wish everyday could be like christmas

"And if I could have one wish come true - I wish everyday could be like christmas"

Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela