Overkligt.

Publicerad 2011-11-30 19:03:02 i Juusse,

Nu känns allt .. konstigt. Jag är i Hässleholm just nu och myser hemma hos V ♥ Vi skippade handbollen idag eftersom vi båda behövde sova lite efter jobbet. Imorgon åker jag till Frida och spenderar 3 veckor på hennes gård. Inte nog med att jag ska vara ifrån mitt hjärta under veckorna - men sen när de tre veckorna är slut är det plötsligt julafton! Och dagen efter det flyttar vi in. Det är helt galet!! 

Imorse var jag hos Frida och hjälpte till i stallet. Tacka Gud för att Anna följde med mig. Först gav vi mat till Diarco, Dimma, Max, Tjalle, Billy, Dharma, Pia, Fedra, Tindra, Mimmi och Harry. Sen körde vi bort till fölisarna, Melle & Dino, på lösdriften på en annan gård för att mata dom och Sture - sen släppa ut. Sen stack vi tillbaka till Fridas och släppte ut resten av pållarna, sen var det bara till att börja mocka.

Hunnit med att jobba några timmar idag också. Hjärtat och jag har jobbat ihop och vi hade en mysig lunch också :) Hihi. 

Nu ska vi till affären. Sen till Nävlinge där det ska packas och göras biffar (morgondagens middag). Och därefter blir det en massa mys! Tur att det är fredag efter imorgon, så slipper hjärtat och jag vara ifrån varann så länge ..

Lussebullsbaket som tog plats för nån dag sedan :)




Byebye blondie (brownie bild kommer!)




Tjockis-katten som tvunget ska ligga i en liten korg ..





Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela