Lång dag

Publicerad 2013-10-31 21:24:09 i Juusse,

Gokväll :)

Då har man äntligen landat hemma efter en lång och händelserik dag! Gick upp vid tio i förmiddags och tog hand om hundarna, sen fixade jag mig lite innan jag begav mig mot Hässleholm.

Lunch med svärmor & lilla svägerskan på Graffiti - kycklingsallad med gräslöksdressing ❤️ Travade ett varv på torget i Hässleholm, köpte två nya leggings och två tröjor :) Sen skulle M till jobbet så jag åkte och handlade lite matvaror för att slå ihjäl en timme fram tills syrran skulle möta mig vid Mixhuset.

Gick ett varv därinne och fick med mig lite smått & gott, preuse! Åkte bort till gallerian sen för att fixa mina naglar och lämna Jessicas telefon. Gick snabbt bortom Nisses och köpte en paket till Ebba som fyller år snart.

Körde till Kristianstad efter detta. Sprang inom H&M med Emma för att byta en utav tröjorna jag köpte tidigare, sen styrde vi kosan mot Ekohallen. Alltid lika mycket att tjabba om vi två! :) Blev lite mer pynt men även några förnödenheter.

Plockade upp pizza på hemvägen och magen skrek! Inte så konstigt. Och den kunde jag äta utan dåligt samvete, travat runt hela dagen och knappt ätit något!! Men Gud så mätt jag blev :( Kollade på Lyxfällan och packade upp alla grejer.

Nu är allt på plats. Det enda som finns kvar att göra är att ta en skön dusch ❤️

PoK




Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela