Jag gillar't.

Publicerad 2010-10-31 20:55:45 i Juusse,

Sitter i detta nu och lyssnar på brabrabra musik och äter godgodgod glass. Ben & Jerry, baked alaska ♥ Den är så kall så att den ryker? Emma just left the building. Min dag har spenderats ihop med henne.

Först åkte vi till min fotbollsträning och tittade lite, varpå vi åkte in till Maxi en runda och storsade. Fick med oss lite smått och gott därifrån, sen åkte vi tillbaka till Tollarp en runda. Hälsade på Emelie, brände en skiva hos Emma och sen kom Ida & Jasmine out of the blue. Ida behövde veta var ett dagis låg, så jag har varit guide idag också :) Efter deras snabbvisit åkte vi hem till mig.

Vi har precis tittat på Hide and Seek. Och nu ska jag se en annan film, men jag har inte bestämt mig för vilken än. Har redan tagit mina tabletter också, så jag är lite småtrött nu. Ska hålla tummarna att man får lika mycket sömn inatt.

xoxo

Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela