W'zup?

Publicerad 2014-05-31 15:54:05 i Juusse,

Jaha, då var det ledig helg :) i torsdags umgicks jag med min fina Anna <3 vi åt frukost hemma hos henne, sen åkte vi till Ekohallen och sen för att ta en glass ihop. Mysdag! Väl hemma åkte hjärtat och jag på middag i Hässleholm som slutade med filmkväll :)

Igår var det jobb 7-15, älskling var ledig så han följde med som sällskap hela dagen :) efteråt körde vi till IKEA! Handlade en paviljong, lite pynt och annat smått & gott. Hämtade Oskar på hemvägen så han slapp ta tåget hem. Handlade när vi ändå var i Hässleholm, sen hem.

Därhemma var redan pappa, Ebba, Emelie och Maria. De skulle "campa" i pappas husvagn han har stående här på tomten ;) barnen tyckte ju det var spännande. Vi grillade och njöt av det fina vädret innan vi satte ihop paviljongen. Blev såå fint! Satt därute och hade fredagsmys till elva tiden <3

Och imorse klev vi upp vid nio och gjorde bullfrukost. Dukade fram i paviljongen, så mysigt i det fina vädret! Sen packade de ihop sina saker och åkte hem medan hjärtat och jag gjorde oss klara för att åka och handla. Fick en tidig födelsedagspresent av hjärtat: en pool! :) så den ska monteras typ imorgon och börja fyllas med vatten så smått. Guld att ha något att svalka sig i.

Nu sitter vi och kollar på V75 samtidigt som jag har slängt i färg i håret. Ska hoppa in i duschen om ca 20min, sen göra mig klar för ännu en grillkväll: nu hemma hos Anna & Filip tillsammans med dom och Eddie :) 

PoK!



Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela