Jobba jobba jooobba!

Publicerad 2011-06-30 23:47:20 i Juusse,

Jag vet att jag har sagt det varje dag nu .. tror jag .. men idag var det om möjligt ÄNNU varmare än igår. Usch usch. Och idag har det målats fönster utav glatta livet :) Jocke och jag blev klara hos Irma vid tre. Hon tackade jättemycket om vi fick vars en kram, hon var mycket nöjd. Och efter ett godkännande från Benny körde vi tillbaka till firman.

Åkte hem vid tre, så fick sluta en timme tidigare :) Raka vägen till Tollarp och hämta Sofie. Sen hem till mig så jag kunde tvätta av mig färg från armarna (så gott det gick ..), byta om och fräscha till mig lite. Därefter styrde vi kosan mot Åhus för att ta vars en Otto glass sen lira lite minigolf.

Efter Åhus blev det en solrunda & middag, och nu är jag hemma. Skönt att landa, och tanken på att jag är ledig imorgon är riktigt .. skön. Har verkligen jobbat stenhårt i veckan i olidlig värme. I deserv some free time! Fast jag landade ju hemma för någon timme sen, har bara fastnat på FB. Haha.

Mot sängen med DVD kontrollen som ska ge mig Harry Potter :) Nighty night!



Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela