Lördag igen!

Publicerad 2015-01-31 22:24:00 i Juusse,

Gokväll.

En trött Josefin bloggar från sängen iklädd sina mysiga PoP-byxor :) precis hemkommen efter en mysig kväll hos storebror. Vi lagade tacos ihop, jag provade göra parmesanchips till min tacotallrik: fina blev dom, men det var inte sådär supergott direkt. Ska prova med en mildare ost nästa gång! Vi har även kollat både på Trassel & Emil i Lönneberga, ätit grönsaker & dipp och lite mörk choklad. 

Imorgon är en stor dag, nämligen Ellies namngivning :) blir en tidig morgon och mycket förberedelser. Är lite nervös. Hallen är belamrad med saker som ska stuvas in i bilen imorgonbitti. Läskbackar, blommor, ljusstake, kartonger med kakor och en hel del fullproppade påsar med allt från ljus & kaffe till gästbok & frågesportspapper. Fick en bild mejlad till mig idag på tårtorna jag designat, dom blev superfina!

Ja det är mycket imorgon. Ska ner till Hässleholm och låna strykjärn till Villes skjorta och locktång till mitt hår. Sen ska det dukas och piffas i lokalen och klockan två droppar gästerna in. Ska bli mysigt detta, hoppas bara inte att jag gör bort mig när jag håller tal. Haha! 

Godnatt ♡



Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela