Tisdag.

Publicerad 2014-09-30 16:24:02 i Juusse,

Upp 06.30 för att skjutsa hjärtat till jobb. Vilken underbar morgon! Himlen var så fantastiskt vacker. Röd, orange, lila, rosa, ljusblå ..

Väl hemma gick jag & hundarna och la oss igen för lite sovmorgon :) steg upp vid tio och gjorde mig i ordning lite, åt en frallehalva, släppte ut odjuren och sen begav jag mig hem till bästa vän som nu också går hemma och väntar på sin bebis :)

Blev lite tvmys och tjöt. Trots den fina morgonen blev det en grå & trist dag. Vi stack in till Kristianstad för lite lunch på Rosegarden, mums! Sen sprang vi lite på stan innan jag skjutsade hem A till hennes pappa - sen hem, då hjärtat slutat jobba.

Vi ska snart bege oss till Hässleholm för att köpa torktumlare :) sen får vi väl handla lite. Trots jag fortfarande är mätt får vi väl ha något till middag idag. Hamburgare? Snabbt och lätt! Älskar dom färska hamburgarbiffarna ICA har. Supergott, och perfekt storlek på biffarna. Gör jag själv blir dom inte lika fina, hihi. Sen är inte frysta en favorit hos mig direkt. 

PoK 



Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela