Vafalls ..?

Publicerad 2012-10-28 14:30:58 i Juusse,

Ja, hej på er! Nu var det längesen ni hörde av mig, va? I know. Men telefonen är på lagning (igen) och vi har inget internet ute i skogarna där vi bor och ja - jag jobbar ju med. Men nu hittade jag lite tid :)

I torsdags åkte älskling och jag på handboll i vanlig ordning. För övrigt denna kväll min iPhone la av. Buh. I fredags träffade jag Frida en vända :) tog en sallad på Graffiti och gick en sväng på stan och småshoppade lite. Sen hem en liten vända innan älskling kom hem från jobb: efter att han bytt om åkte vi in till stan, lämnade Frida, köpte fotbolls-inneskor till bebii och sen hem till mamma och Peter ♥ Gorgonzola gratinerad fläskfilé med hasselbackspotatis, efterrätt och lite snacks - väldigt mysigt!

Igår var det jobb. Sen åkte vi hem, bytte om, släppte ut vovvarna, gav de kvällsmat och sen in till Hässleholm igen. Åt på Cats med pappa, Maria, Mia och Thomas. Var hemma lite efter tio och bums i säng.

Och idag är det med jobb. Men snart stänger vi. Längtar hem. Blir middag och lite me-time, älskling har sin första träning ikväll. Tänkte kolla hela, men vill inte sitta där själv i 1,5 timme - så jag stannar och kollar lite när jag lämnar honom, sen ska jag hem. Kanske ta ett bad, kolla lite tv .. i don't know :)

PoK

Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela