Cold as ice.

Publicerad 2013-09-30 09:42:22 i Juusse,

Morrn morrn ..

Igår efter jobbet blev det middag hos pappa & Maria. Skönt att slippa laga middag, för jag var verkligen dödstrött när vi lämnade jobbet runt halv sju. Det var som om det liksom kom ikapp mig från härom kvällen då jag inte sov ett piss. Jag kände mig verkligen som en zombie.

Väl hemma hann vi inte in igenom dörren förrän pappa kom upp med vår nya kyl/frys :) Vår gamla är jäkligt opålitlig, och när man handlar så som jag gör (sällan men mycket!) så är det inte sådär superkul när kylen helt plötsligt lägger av och det är stora pölar vatten i köket. Så tack så mycket, kära far & hyresvärd :)

Tog en lång dusch, såg på Wallander, räknade jobbets pengar och skrev ner alla anteckningar. Sen gick jag in i sängen. BAM bara, så sov jag. Like a baby!

Segt som sören att komma upp imorse. Och så himla mörkt det är ute :( Jag har så svårt att gå upp när det är mörkt som i natten utanför fönstret. Men det gick. Och väl på jobbet gjordes det frallor, sillmackor, kaffe och sådant skoj. Denna veckan slutar jag 14.00 varje dag, utom just idag. För idag ska jag ställa mig och göra TRE smörgåstårtor. Vi har fått lite beställningar, och det är ju kul :) Och av någon anledning är det tydligen jag som får kommandot när det gäller sådant. Så Jessica kommer upp 30min innan sin jobbtid, så jag kan börja med dom 1 timme innan jag egentligen slutar - så att dagen inte blir överdrivet lång för min del. 

Egentligen hade jag bara viljat köra hem härefter. Och sova. Men jag måste handla. Mycket. Fylla vår nya kyl & frys :) SEN, go'vänner, medan bakpotatisen blir klar i ugnen - så ska jag sova en stund. Tror kvällen bjuder på det nya GTAt, innan det är läggdags igen. Låter som en rimlig, chill dag. Precis vad jag behöver!

Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela