Superhuman?

Publicerad 2014-06-29 21:12:21 i Juusse,

Varit som en zombie hela dagen. Seg & väldigt trött. Tack för det, pisstråkiga väder! Äh. 

Åt bullfrukost med storasyster framför Scooby Doo tidigt imorse :) seg åkte vi på impuls till IKEA. Blev lite smått & gott där innan vi åkte tillbaka till henne för att spela lite Sims och äta en massa olika bär. 

Var hemma runt halv fem. Och då förvandlades jag! Jag slängde igång musik, grabbade fatt i pensel & roller och färdigströk bebisrummet som tidigare bara blivit grundat. Nu är det en fin grön färg och jag längtar tills allt är klart så vi kan börja inreda. När jag var klar med det dammade jag, tog en vals med dammsugaren, gnuggade rent porslinet på toaletten, riste mattor, eldade upp varmvatten, lagade middag och så hann jag även ta en dusch innan hjärtat kom hem vid åtta snåret från sin Tysklandsresa.

Hade dukat och tänt ljus i vardagsrummet där vi åt hemmagjord pizza framför tvn. Skickade in honom i duschen sen så jag kunde smyga upp och tända lite ljus och duka fram massvis med gottis i sovrummet :) vårt fredagsmys blev inte som planerat, så vi får ha det ikväll istället. Framför Breaking Bad. Mys!

Nu blir det sjukt intensiva veckor för mig. Jag kommer vara DÖD på kvällarna. Ska jobba 7-17.30 ett tag nu medan Oskar har semester. Längtar efter min semester sista veckan i juli. Kommer vara välbehövlig!! Hoppas tiden går fort. Wish me luck ..

Magen växer! Känner rörelser varje dag nu och det är så underbart <3



Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela