Onsdag.

Publicerad 2014-07-31 00:06:20 i Juusse,

Okej, denna dagen har varit en chilldag rakt igenom. Varken jag eller hjärtat är ett större fan utav dom, speciellt inte när man inte är på humör för att bara ta det lugnt. Men ibland så får man göra det med!

Vaknade rätt så sent. Skönt. Dåligt väder, som förutspått. Gick upp och tog ut hundarna, åt frukost, stack & handlade. Väl hemma kom Anna & Filip över. Vi låg alla fyra lika slöa och såg på tv. Jag slängde ihop en hallon cheesecake (for fun!) och så lagade jag tacos åt oss som vi mumsade på. Sen körde Filip hem medan A och jag stack iväg på Tupperware-party hos Elna.

Där fanns även Frida & Cia. Var inte ensam om att vara trött och fnittrigt, haha! Men vi kollade igenom katalogen, fick titta på lite prylar, jag vann lott-tävlingen och fick välja en pryl med mig hem, och så åt vi grillad korv :) var inte därifrån förrän närmre tjugo i tio! Lämnade A i Tollarp innan jag stack hemåt till hjärtat som diskat undan all disk <3

Precis tagit en skön dusch. Klockan är tolv och ingen av oss direkt trötta. Om vi lyckats vända på dygnet? Mission accomplished, lite iallafall. Men är nog mest pigg för att vi inte direkt gjort något, hihi. Blir mer tv-tittande nu tills ögonen stängs igen. Godnatt!

PoK




Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela