Go'kväll

Publicerad 2010-02-28 19:10:13 i Juusse,

Hej allihop! :)

Igår hann jag inte med att blogga .. jag och Jessica var liksom iväg på IKEA. Det blev inget shoppande för min del där, hur mycket jag än ville. Men vi fick med lite nya grejer hem till Jessica & Jonas lägenhet. När vi kom hem körde vi inom affären där vi fick syn på en dvd-film som vi föll hårt för - Landet för längesedan. Den filmen hade vi när vi var små, så vi köpte den. En liten nostalgikväll helt enkelt

Idag har vi inte gjort mycket alls. Mest suttit hemma faktiskt. Jag har inte mått helt hundra idag, jag har känt mig svag och yr. Jobbigt! Men det hjälper väl med lite mat i magen :) Jessica och Jonas är iväg och hämtar pizza. Gott!

Lovet är slut också för övrigt, vilket är lite trist. Det har verkligen bara flugit förbi! Men snart är det väl påsklov? ;) Imorgon ska jag hem till mamma efter skolan. En hel vecka sedan jag var hemma sist! Galet.

Min dator återhämtar sig sakta men säkert, men det ser faktiskt ut som om jag har fått väck viruset på den. Dessutom ringde pappa mig igår och berättade att dem dragit upp bilen - & att det inte hänt något. Det lättade mitt hjärta en HEL del. Jag trodde att allt som kunde gå isönder på den hade gjort det, de vore liksom min vanliga tur bara. Eller otur, rättare sagt.

Vet ni vad förresten? Inatt drömde jag om Taylor Lautner. Jag drömer i princip aldrig om kändisar, det händer väldigt sällan. Jag drömmer ännu mindre om kärlek till dem osv, men inatt gjorde jag det. Det var en underbar dröm! Taylor var i Sverige, jag kände honom på någon vänster, jag var dessutom tillsammans med honom. Vi var världens sötaste par, allvarligt! Jag kan fortfarande leta upp känslan inom mig som jag hade inatt när jag var med honom, den får mig fortfarande att le. Det är helt konstigt. Jag har bara drömt såhär en gång tidigare! Det konstigaste är ändå att jag inte är så jätteinne på Taylor. Han är ju snygg och så, men han verkar vara lite player och dessutom är han ett heelt år yngre än mig ;) Men så som han var i drömmer - väldigt likt Jacob - då var han underbar ♥ Vi var bästa vänner, och tillsammans. Vi var jättekära också, sååå söta :)


Nu ska jag spela lite Sims, snart kommer maten också. Ha en fin kväll.

Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela