Operation - överlevnad ;)

Publicerad 2011-08-31 08:20:56 i Juusse,

Sådär ja. Josefin är opererad och klar och allt gick som en dans :) Svalde 4 alvedon & ett halvt glas vatten innan jag körde. Kom in, lite smått stressad, till sjukhuset vid halv nio. Upp till dag op. och byta om och prata med en läkare, samt besöka toaletten och ta en morfintablett. Sköterskan stack mig fel i armen för hon inte hittade mina ådror :( Utöver det var det inga problem.

Narkosläkaren & en sköterska kom och hämtade mig halv elva, då de stack mig och satte i dropp samt slang i näsan. Ja och klämma på fingret och några 'plåster' på bröstet för att kolla hjärtat. Och kort efter det blev jag sövd. Som det snurrade, och Gud vad tung man blev!

Minns att jag vaknade till första gången halv ett. Snurrig som få. Vid två blev jag väckt för att få en Piggelin, tre Panodil och ett glas vatten + få droppet bytt. Sen fick jag gå på toa igen, dock inte själv för det var som en ordentlig fylla. Tillbaka i sängen och så sov jag till och från fram till tjugo över fem då pappa kom och hämtade mig ♥

Förbannad skönt att jag inte känner någon intensiv smärta (ännu .. vet vad som kommer). Gör bara ont när jag sväljer, men det är inte hela världen. Svulldnaden har lagt sig lite till idag och detta är min diet just nu: yoggi, piggelin, annan glass, Proviva och annan dricka som INTE är varm/sur (typ apelsinjuice).

Sjukskriven till den 8e september. Det blir nog bra det här. Förväntas feber idag och mer smärta om några dagar då jag utöver min flytande Alvedon (som är hemsk!) & Diklofenak ska ta piller som hjälper mot blödningar i halsen. Guueh så mysigt ;) Även fått morfintabletter i förebyggande syfte.

Tänkte bara berätta läget. PUSS på er och tack till ni fina som smsat/ringt/skrivit på Facebook!






Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela