Sista dagen på året.

Publicerad 2011-12-31 18:37:24 i Juusse,

Jaha, då är snart 2011 också förbi. Och jag kan inte hjälpa att jag ställer mig den eviga frågan - var tar tiden vägen? Nåväl. Nytt år, nya tag, nytt liv :) 

Imorse åkte hjärtat och jag till Hässleholm på frallefrukost. Sen svängde vi inom affären och handlade lite småsaker för att komplettera kvällen. Efteråt - raka vägen hem. Det har städats och gjorts i ordning hela dagen faktiskt. Ville har hjälpt mig med maten och städningen ♥ Det är så fint här hemma! 

Snart kommer Jessica och Jonas hit :) Då ska vi fixa ihop det sista inför middagen. Halv åtta kommer Jonathan och då vankas det bakas potatis med två röror: kyckling/curry och bacon/gräddfil och ärtor. Mums! Till efterätt har jag snott ihop chokladcreme med jordgubbar. Blir nog kanon. 

Jag har precis tänt lite ljus och höjt mysfaktorn här. Potatisen står i ugnen, chokladcremen i kylen och snart ska rörorna blandas ihop. Sen ska astin ner i en isskål och vi ska fira det sista av årets dag med pompa & ståt ;)

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!


Om

Min profilbild

23årig Skånetös med intresse för bland annat inredning, kläder & matlagning :) Lycklig sambo med världens bästa Viktor och vår fina lilla flicka Ellie, som föddes i oktober -14 ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela